MAAK UW BEDRIJF HERKENBAAR

De aandacht die u verdient!

SCHRIJF ONS
ABONNEMENT

HUISSTIJL & COMMUNICATIEMIDDELEN

Professioneel en consistent voor de dag komen?

Nog geen communicatieplan?
BEGINNEN BIJ EEN MARKETINGPLAN?

CONCREET

IDENTITEIT & HUISSTIJL

  • Een goed logo is een treffende vertaling van de identiteit van uw organisatie. Uw logo straalt en draagt uit wie u bent en is de associatie met waar uw organisatie voor staat.
  • Een goede toepassing van uw huisstijl betekent: onderscheiding, herkenbaarheid, consistente presentatie en professionaliteit. De huisstijl bestaat uit een samenstelling van: woord- en beeldmerk(en), typografie, kleuren en fotografie. Daarom zullen wij uw organisatie onder de loep nemen om met een goed voorstel te komen in de vorm van een huisstijlhandboek.
  • Natuurlijk kunnen wij uw huisstijl in al uw on- en offline huisstijldragers en communicatiemiddelen verwerken, ook in uw office-templates voor de digitale of geprinte communicatie.

COMMUNICATIEMIDDELEN

  • Huisstijldragers zijn alle middelen die in uw huisstijl opgemaakt zijn en iets over u, uw organisatie en uw producten of diensten vertellen. Bijvoorbeeld: visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, facturen, offertes, brochures, flyers of banners. Kortom alle materiaal dat  voor uw organisatie nodig is om professioneel met uw klant te communiceren. Ook online oplossingen zoals social media, website en intranet.
  • Afhankelijk van het communicatieplan wordt het communicatiemiddel of -kanaal in uw huisstijl ontworpen of ingericht.
  • Heeft u een website nodig? Bel voor meer informatie over de verschillende oplossingen: pakketten, bijbehorende IT-oplossingen en/of abonnementen. Complete oplossingen, één contactpersoon.

OFFICE-TEMPLATES

  • Maakt u uw brieven in Word? Facturen in Excel? Presentaties in PowerPoint? Nog steeds ‘knip- en plakwerk’? Met office-templates worden uw werkzaamheden eenvoudiger.
  • De template is voorzien van uw huisstijl en organisatiegegevens zodat al uw communicatie bij alle medewerkers binnen uw organisatie professioneel en consistent blijft. Tijdswinst doordat de documenten niet herhaaldelijk opgemaakt moeten worden.
  • De template kan keer op keer gebruikt worden zonder dat het bronbestand wijzigt. Waar mogelijk en wenselijk is de template geautomatiseerd en eventueel aan uw database gekoppeld, hierdoor hoeft u bepaalde handelingen niet herhaaldelijk uit te voeren. Een efficiënte en effectieve oplossing die voor plezier in het werk zorgt.

FBC

MEER INFORMATIE?

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën? Maak gebruik van het formulier, ik zal zo spoedig mogelijk op uw inzending reageren.

Of

E-mail amanda@fiorini-bc.nl

Bel 06 55592390

Graag tot ziens!

Fiorini Business Consultancy | Oplossingen op het gebied van Marketing Communicatie en Design