BENT U ONZE VOLGENDE TEVREDEN KLANT?

• Uitgebreid dienstenpakket
• Maatwerkoplossingen
• Eén aanspreekpunt

SCHRIJF ONS
ABONNEMENT

VAN LEESMIJ NAAR FIORINI

1996 – LeesMij PrePublishing is van start gegaan. Het begon met opdrachten als tekstcorrectie, bureauredactionele werkzaamheden, dtp en zetwerk, sgml- en xml-bewerkingen voor grote uitgeverijen. Het bleef niet bij af en toe een opdracht, ik werd steeds meer gevraagd voor werkzaamheden die nodig waren vóór het drukken van het materiaal. Leesmij PrePublishing werd een feit.
2002 – LeesMij PrePublishing werd LeesMij Development. De markt veranderde, de mogelijkheden werden met de opkomst van de digitale wereld diverser. Door de vernieuwde technologie was de informatie steeds sneller bij de lezers en werd deze steeds meer online aangeboden. De behoefte voor de organisaties om een eigen website te ontwikkelen werd steeds groter. Door de verbreding aan interesses en mogelijkheden heb ik het dienstenpakket aangevuld met nieuwe mogelijkheden. Naast de bestaande diensten, ben ik aan de slag gegaan met: ontwerp, programmeren en ontwikkelen van huisstijl, huisstijldragers, websites met cms en Office templates. Mijn kennis heb ik verder ontwikkeld en ben nieuwe uitdagingen aangegaan.
2016 – De vragen: hoe bereik ik de doelgroep, hoe kom ik met de doelgroep in gesprek, hoe kan ik de klant tevreden stellen en dicht bij de organisatie houden? Hebben de afgelopen jaren mijn interesse in marketing nog groter gemaakt. Na 20 jaar ervaring en vele opdrachten op het gebied van: huisstijl, ontwerp, dtp, redactie, websites, naamsbekendheid, klantbenadering, klantbehoud, nieuwe markten, producten en klantgerichtheid, is het tijd voor de volgende stap: kennis delen. Fiorini Business Consultancy is een feit, een compleet pakket aan diensten die een samenhangend geheel vormen met meer dan 20 jaar ervaring en up-to-date opleidingen. Met mijn psycologische, technische en creatieve kennis vertaal ik vragen in marketing, communicatie en design oplossingen met als doel meer dan tevreden klanten.

Schrijf ons
Bel ons

 

“KLANTGERICHTHEID EN AMBITIE ZIJN MEERWAARDEN VOOR KWALITEIT EN OPLOSSINGEN”

MARKETINGPLAN
COMMUNICATIEPLAN
HUISSTIJL & COMMUNICATIEMIDDELEN

PORTFOLIO

Een greep uit ons klantenbestand; klanten met een eigen vraag, binnen hun unieke situatie, die in de afgelopen jaren naar tevredenheid gebruik hebben gemaakt van onze diensten. Of het nu gaat om het hele traject of een deel ervan, wij zijn er om met u mee te denken en tot een mooie oplossing te komen.

Dedicavit - Jurabo

Drouwen

Communicatie, Ontwikkeling & Design

Hanzehogeschool

Groningen

Ontwikkeling & Design

VD Music & Technology

Rome

Communicatie, Ontwikkeling & Design

Bakker Hillegom

Lisse

Ontwikkeling & Design

Fiorini Marketing Communicatie en Design

Boom Uitgevers

Den Haag

Communicatie, Ontwikkeling & Design

Bakker Oilfield Supply

Coevorden

Communicatie en Vertalingen

Autotrust Garanties

Assen

Marketing, Communicatie, Ontwikkeling & Design

Rabobank

Eindhoven

Communicatie

Uitgeverij Kluwer

Alphen Aan den Rijn

Communicatie

Canon Nederland NV

's-Hertogenbosch

Ontwikkeling & Design

Sdu uitgevers

Den Haag

Communicatie, Ontwikkeling & Design

Uitgeverij Zwijsen

Tilburg

Communicatie

Temaro Dutch Marine

Rotterdam

Ontwikkeling & Design

Isola Bella

Assen

Marketing, Communicatie, Ontwikkeling & Design

Gips & Ander Kruid

Finsterwolde

Ontwikkeling & Design

Natural Balance

Aarle-Rixtel

Ontwikkeling & Design

Jet & Teun

Finsterwolde

Communicatie, Ontwikkeling & Design

Euroforum

Eindhoven

Communicatie

Credo Creatie

Eindhoven

Ontwikkeling & Design

In Touch With Nature

Purmerend

Communicatie, Ontwikkeling & Design

Plameco

Best

Ontwikkeling & Design

Scheper schilderwerken

Veendam

Communicatie, Ontwikkeling & Design

Klaas Culinair

Assen

Ontwikkeling & Design

Ristorante Romantica

Groningen

Marketing, Communicatie & Design

Fioini - Marketing Communicatie Design

Alescon

Assen

Communicatie, Ontwikkeling & Design

WAT VINDT DE KLANT?

I know Amanda since… a very long time… and she has never disappointed me since then in all her stages of her public and private development.
René Woestenburg, At Woestenburg & Associates
Aarzel geen MOMENT. Laat jouw website bouwen door FIORINI Business Consultancy
Wilma Brands, In touch with nature
Ik heb Amanda via mijn oud werkgever leren kennen. Voor de MFA’s heeft Amanda de websites gebouwd. Ik was niet betrokken tijdens dit proces maar merkte toen al wel dat de bouwer zeer punctueel moest zijn. Toen ik later zelf een website nodig had behoorde Amanda dan ook tot een van de mogelijke bouwers. Tijdens onze eerste kennismaking bleek dat Amanda niet alleen heel kundig is, maar ook nog eens een fantastisch persoon om mee samen te werken. We zijn dan ook samen tot een prachtig resultaat gekomen, hiervoor mijn dank. Ik kan Amanda echt aan iedereen aanbevelen.
Klaas Hoekstra, Klaas Culinair
Het is erg prettig samenwerken met Amanda. Ze is open, spontaan en doortastend. Heeft veel ervaring en mensenkennis en kan goed ‘op maat’ diensten leveren. Ze denkt altijd oplossingsgericht en is daarin bijzonder inventief.
Diederick de Vries, Speaker, motorsportschilder, docent rekenen Drenthe College
Amanda heeft mij enorm ondersteund in een klein maar belangrijk project. Wat mij vooral opviel is dat ze naast haar deskundigheid op het gebied van concepten binnen Word, heel betrokken en snel is. Klantvriendelijkheid en klantbeleving staan bij haar dan ook hoog in het vaandel. Ik ben uiteindelijk heel tevreden en trots op het eindresultaat.
Davina van Gelderen, Docent Human Resource Management bij Hanzehogeschool Groningen

FBC

MEER INFORMATIE?

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën? Maak gebruik van het formulier, wij zullen zo spoedig mogelijk op uw inzending reageren.

Of

E-mail amanda@fiorini-bc.nl

Bel 06 55592390

Graag tot ziens!