Nog nooit zo eenvoudig geweest!
Zekerheid en helderheid met een Abonnement.

ABONNEMENT (ONLINE) MARCOM,

DIGITALISERING & IMPLEMENTATIE

Optimaliseer uw bedrijfsresultaten met
(Digital) Marketing & (Online) Communicatie.

MAAK EEN AFSPRAAK

Nog nooit zo eenvoudig geweest!
Zekerheid en helderheid met een Abonnement.

ABONNEMENT (ONLINE) MARCOM,

DIGITALISERING & IMPLEMENTATIE

Optimaliseer uw bedrijfsresultaten met
(Digital) Marketing & (Online) Communicatie.

MAAK EEN AFSPRAAK

Nog nooit zo eenvoudig geweest!
Zekerheid en helderheid met een Abonnement.

ABONNEMENT

(ONLINE) MARCOM

DIGITALISERING &

IMPLEMENTATIE

Optimaliseer uw bedrijfsresultaten met (Digital) Marketing & (Online) Communicatie.

MAAK EEN AFSPRAAK

ABONNEMENT MARKETING COMMUNICATIE DIGITALISERING & IMPLEMENTATIE

Het uitbesteden van uw marketing- en communicatieactiviteiten en/of het managen en organiseren bij de implementatie van de plannen, heb ik voor u heel eenvoudig gemaakt.

Met een Abonnement (Digital) Marketing of Abonnement (Corporate) Communicatie of Abonnement Digitalisering & Implementatie  heeft u uw professional in huis! Voor alle partijen heldere afspraken en geen financiële verrassingen.

U kunt voor een onderdeel of het gehele traject kiezen, dit is afhankelijk van uw wensen en hoe digitaal uw organisatie al ingericht is. De keuze en het traject kunnen we samen vrijblijvend bespreken. De samenwerking kan op verschillende manieren plaatsvinden: bij u op locatie, op afstand of een combinatie ervan.

BEL
APP
SCHRIJF
MAIL

ABONNEMENTEN

AANBEVELINGEN

Amanda is Master traject super analytisch en gestructureerd in de uitwerking van haar online marketing opdrachten en onderzoeken. Vanuit analyse maakt ze realistische doelen en voorstellen voor verbetering van online beleid, sturend op resultaat. Ze is creatief, precies en daadkrachtig! Een waardevolle kracht voor iedere organisatie op zoek naar insights, online verbeterambities met executie.
Mike Visser, Docent en trainer NCOI University| SRM | Bitsing Company
Amanda en ik hebben samengewerkt op een aantal strategische marketing & communicatie projecten. Haar kracht is om de situatie grondig te analyseren (klantgroepen en hun behoeften) en duidelijk/herkenbaar te verwoorden voor de klant. Door deze analyse waren we in staat om de pain & improvement points te identificeren en vervolgens om te zetten naar een concreet plan van aanpak. Haar (klant)analyses en concrete (MarCom) actieplan zijn een goede aanvulling op mijn strategische blik en aanpak. Daarnaast is het zeer prettig samenwerken met Amanda door haar duidelijke communicatie en het nakomen van gemaakte afspraken. Ik hoop nog veel opdrachten met haar samen te mogen doen.
Lisanne Grimme, LILYD - Consultant | projectmanagement | Business developer
Het is erg prettig samenwerken met Amanda. Ze is open, spontaan en doortastend. Heeft veel ervaring en mensenkennis en kan goed ‘op maat’ diensten leveren. Ze denkt altijd oplossingsgericht en is daarin bijzonder inventief.
Diederick de Vries, Speaker, motorsportschilder, docent rekenen Drenthe College

Ik heb Amanda leren kennen als een echte professional, met een grote kennis en kunde in haar vakgebied. Ik heb haar zien werken volgens het principe plan-act-do-check, wat ervoor zorgt dat er snelheid gemaakt kan worden. Daar waar ze mogelijkheden ziet pakt ze deze op en vertaalt ze deze naar haar opdracht. Amanda denkt graag mee in het gehele proces en is een fijne collega. Ik beveel Amanda van harte aan.

Netty van Westen, Professioneel coach | Talentontwikkelaar | Loopbaanbegeleider
Amanda heeft mij enorm ondersteund in een klein maar belangrijk project. Wat mij vooral opviel is dat ze naast haar deskundigheid op het gebied van concepten binnen Word, heel betrokken en snel is. Klantvriendelijkheid en klantbeleving staan bij haar dan ook hoog in het vaandel. Ik ben uiteindelijk heel tevreden en trots op het eindresultaat.
Davina van Gelderen, Docent Human Resource Management bij Hanzehogeschool Groningen
Aarzel geen MOMENT. Laat jouw website bouwen door FIORINI Business Consultancy
Wilma Brands, In touch with nature
Ik heb Amanda via mijn oud werkgever leren kennen. Voor de MFA’s heeft Amanda de websites gebouwd. Ik was niet betrokken tijdens dit proces maar merkte toen al wel dat de bouwer zeer punctueel moest zijn. Toen ik later zelf een website nodig had behoorde Amanda dan ook tot een van de mogelijke bouwers. Tijdens onze eerste kennismaking bleek dat Amanda niet alleen heel kundig is, maar ook nog eens een fantastisch persoon om mee samen te werken. We zijn dan ook samen tot een prachtig resultaat gekomen, hiervoor mijn dank. Ik kan Amanda echt aan iedereen aanbevelen.
Klaas Hoekstra, Klaas Culinair
I know Amanda since… a very long time… and she has never disappointed me since then in all her stages of her public and private development.
René Woestenburg, At Woestenburg & Associates
Amanda Woestenburg - Fiorini Business Consultancy

MEER INFORMATIE?

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën? Maak gebruik van het formulier, ik zal zo spoedig mogelijk op uw inzending reageren.

FORMULIER
Fiorini_Marketing_Communicatie_Management-en-Organisatie