NOG NOOIT ZO EENVOUDIG GEWEEST!

Geen zorgen meer met een
ABONNEMENT!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

ABONNEMENT MARKETING COMMUNICATIE MANAGEMENT & ORGANISATIE

Het uitbesteden van uw marketing- en communicatieactiviteiten en/of het managen en organiseren binnen uw organisatie, heb ik voor u heel eenvoudig gemaakt.

Met een Abonnement Marketing & Communicatie of Abonnement Online Netwerk of Abonnement Management & Organisatie  heeft u uw professional in huis! Voor alle partijen heldere afspraken en geen financiële verrassingen.

De samenwerking kan op verschillende manieren plaatsvinden: bij u op locatie, ad interim, op afstand of een combinatie ervan.

Of het nu gaat om het gehele traject of een deel ervan, bouw ik aan oplossingen, tevreden relaties en betrokken klanten en medewerkers. Met mij samenwerken betekent voor u meer tijd voor uw kernactiviteiten en voor mij bezig zijn met mijn passie.

BEL
APP
SCHRIJF
MAIL

KIES VOOR EEN ABONNEMENT

7 EXTRA REDENEN OM VOOR FIORINI TE KIEZEN

Amanda Woestenburg - Fiorini Business Consultancy m
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Flexibel inzetbaar
  • Professionele aanpak
  • Doeltreffend en betrokken

  • Werken op locatie mogelijk
  • Compleet dienstenpakket

  • Continuïteit door groot netwerk

VRAAG VANDAAG EEN OFFERTE AAN

WAT VINDT DE KLANT?

Aarzel geen MOMENT. Laat jouw website bouwen door FIORINI Business Consultancy
Wilma Brands, In touch with nature

Ik heb Amanda leren kennen als een echte professional, met een grote kennis en kunde in haar vakgebied. Ik heb haar zien werken volgens het principe plan-act-do-check, wat ervoor zorgt dat er snelheid gemaakt kan worden. Daar waar ze mogelijkheden ziet pakt ze deze op en vertaalt ze deze naar haar opdracht. Amanda denkt graag mee in het gehele proces en is een fijne collega. Ik beveel Amanda van harte aan.

Netty van Westen, Professioneel coach | Talentontwikkelaar | Loopbaanbegeleider
Ik heb Amanda via mijn oud werkgever leren kennen. Voor de MFA’s heeft Amanda de websites gebouwd. Ik was niet betrokken tijdens dit proces maar merkte toen al wel dat de bouwer zeer punctueel moest zijn. Toen ik later zelf een website nodig had behoorde Amanda dan ook tot een van de mogelijke bouwers. Tijdens onze eerste kennismaking bleek dat Amanda niet alleen heel kundig is, maar ook nog eens een fantastisch persoon om mee samen te werken. We zijn dan ook samen tot een prachtig resultaat gekomen, hiervoor mijn dank. Ik kan Amanda echt aan iedereen aanbevelen.
Klaas Hoekstra, Klaas Culinair
Het is erg prettig samenwerken met Amanda. Ze is open, spontaan en doortastend. Heeft veel ervaring en mensenkennis en kan goed ‘op maat’ diensten leveren. Ze denkt altijd oplossingsgericht en is daarin bijzonder inventief.
Diederick de Vries, Speaker, motorsportschilder, docent rekenen Drenthe College
Amanda heeft mij enorm ondersteund in een klein maar belangrijk project. Wat mij vooral opviel is dat ze naast haar deskundigheid op het gebied van concepten binnen Word, heel betrokken en snel is. Klantvriendelijkheid en klantbeleving staan bij haar dan ook hoog in het vaandel. Ik ben uiteindelijk heel tevreden en trots op het eindresultaat.
Davina van Gelderen, Docent Human Resource Management bij Hanzehogeschool Groningen
I know Amanda since… a very long time… and she has never disappointed me since then in all her stages of her public and private development.
René Woestenburg, At Woestenburg & Associates

FBC

MEER INFORMATIE?

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën? Maak gebruik van het formulier, ik zal zo spoedig mogelijk op uw inzending reageren.

Of

E-mail amanda@fiorini-bc.nl

Bel 06 55592390

Graag tot ziens!

Fiorini_Marketing_Communicatie_Management-en-Organisatie