NOG NOOIT ZO EENVOUDIG GEWEEST!

Geen zorgen meer met een abonnement.

SCHRIJF ONS

MARKETING • COMMUNICATIE • WEB & DESIGN ABONNEMENT

Fiorini - Uw partner in bedrijfsoplossingen Het uitbesteden van uw marketing, communicatie & design heb ik voor u heel eenvoudig gemaakt. U kiest het marketing- en communicatieabonnement dat bij uw past, ik zorg dat alle wensen optimaal en op tijd geregeld zijn.

Al vanaf 5 uur per maand sluit u een abonnement af. Het abonnement kan uit één of een combinatie van diensten bestaan: onderzoek, analyse en rapporten, advies, plan, uitvoering en/of ontwerp en ontwikkeling van de communicatiemiddelen en implementatie. Zo heeft u uw eigen marketing- en communicatieprofessional al voor € 310,- per maand in huis!

“Helder en transparant, per maand opzegbaar, geen zorgen én geen financiële verrassingen.”

MAAK EEN AFSPRAAK

5 extra redenen om voor FIORINI te kiezen:

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Flexibel inzetbaar
  • Professionele aanpak
  • Werken op locatie mogelijk
  • Hoe meer uren hoe lager het uurtarief

WebAbonnement!

Met het WebAbonnement kunt u een nieuwe website laten ontwerpen en ontwikkelen, vervolgens 24 maanden alle zorgen over technisch onderhoud, aanpassingen en Google-optimalisatie aan ons overlaten.

VRAAG VANDAAG NOG EEN OFFERTE AAN

WAT VINDT DE KLANT?

Aarzel geen MOMENT. Laat jouw website bouwen door FIORINI Business Consultancy
Wilma Brands, In touch with nature
Ik heb Amanda via mijn oud werkgever leren kennen. Voor de MFA’s heeft Amanda de websites gebouwd. Ik was niet betrokken tijdens dit proces maar merkte toen al wel dat de bouwer zeer punctueel moest zijn. Toen ik later zelf een website nodig had behoorde Amanda dan ook tot een van de mogelijke bouwers. Tijdens onze eerste kennismaking bleek dat Amanda niet alleen heel kundig is, maar ook nog eens een fantastisch persoon om mee samen te werken. We zijn dan ook samen tot een prachtig resultaat gekomen, hiervoor mijn dank. Ik kan Amanda echt aan iedereen aanbevelen.
Klaas Hoekstra, Klaas Culinair
Het is erg prettig samenwerken met Amanda. Ze is open, spontaan en doortastend. Heeft veel ervaring en mensenkennis en kan goed ‘op maat’ diensten leveren. Ze denkt altijd oplossingsgericht en is daarin bijzonder inventief.
Diederick de Vries, Speaker, motorsportschilder, docent rekenen Drenthe College
Amanda heeft mij enorm ondersteund in een klein maar belangrijk project. Wat mij vooral opviel is dat ze naast haar deskundigheid op het gebied van concepten binnen Word, heel betrokken en snel is. Klantvriendelijkheid en klantbeleving staan bij haar dan ook hoog in het vaandel. Ik ben uiteindelijk heel tevreden en trots op het eindresultaat.
Davina van Gelderen, Docent Human Resource Management bij Hanzehogeschool Groningen
I know Amanda since… a very long time… and she has never disappointed me since then in all her stages of her public and private development.
René Woestenburg, At Woestenburg & Associates

FBC

MEER INFORMATIE?

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën? Maak gebruik van het formulier, ik zal zo spoedig mogelijk op uw inzending reageren.

Of

E-mail amanda@fiorini-bc.nl

Bel 06 55592390

Graag tot ziens!

Fiorini Business Consultancy | Oplossingen op het gebied van Marketing Communicatie en Design