In gesprek met uw doelgroep en de beste service voor
een goede reputatie, tevredenheid en binding.

(CORPORATE) COMMUNICATIE &

VERBINDING

Optimaliseer uw bedrijfsresultaten met
(Digital) Marketing & (Online) Communicatie.

MAAK EEN AFSPRAAK

In gesprek met uw doelgroep en de beste service voor een goede reputatie, tevredenheid en binding.

(CORPORATE) COMMUNICATIE &

VERBINDING

Optimaliseer uw bedrijfsresultaten met (Digital) Marketing & (Online) Communicatie.

MAAK EEN AFSPRAAK

(CORPORATE) COMMUNICATIE & BINDING

Fiorini Marketing Communicatie en Design

Communicatie is een interactief gebeuren, nodig om met uw doelgroepen in contact te komen en het dialoog aan te gaan. Door met elkaar te communiceren en elkaar te informeren en te betrekken, vormt zich een onderlinge band waardoor er vertrouwen en begrip groeit, zowel met de klant als ook met de medewerkers. Om elkaar te kunnen ’treffen’ is het van essentieel belang dat uw organisatie op het juiste moment, de juiste informatie aanbiedt, via de kanalen waar uw doelgroep zich op dat moment bevindt.

Een communicatieplan komt voort uit het marketingplan of uit de organisatiestrategie als het gaat om corporate communicatie, en beschrijft de juiste communicatiemix (multi- en omnichannel) bestaande uit middelen, kanalen, technologie en type/doel boodschap, afgestemd op de betreffende doelgroep (persona) op het moment tijdens de klantreis. De kunst is dus om precies te weten via welke kanalen en middelen de doelgroepen de informatie zoeken én weten welke soort informatie zij op dat moment nodig hebben. De actie is geslaagd als uw organisatie precies op dat moment de verwachte informatie aanbiedt en de doelgroep reageert. In het communicatieplan wordt de mix en de planning verder uitgewerkt in een content-/actiekalender.

De resultaten van de communicatieactiviteiten worden in rapportages verwerkt en gemonitord.

Er zijn 3 verschillende communicatiegebieden: interne communicatie, PR en marketingcommunicatie, graag adviseer en ondersteun ik u bij het opstellen en uitvoeren van uw communicatieplan. Samen kunnen wij aan een krachtige binding werken tussen de doelgroepen en organisatie..

BEGIN BIJ EEN MARKETINGPLAN
Management & Organisatie?

CONCREET

Fiorini Marketing Communicatie en Design

COMMUNICATIEPLAN

 • Probleem – Hoe en waarover informeren? Met welke middelen en kanalen? Met welk doel en wanneer is het juiste moment voor welk verhaal?

 • Communicatiemix – Het communicatieplan beschrijft hoe de interactie met een communicatiemix geoptimaliseerd kan worden. Type en doel boodschap, middelen, kanalen en soort contactmoment worden per doelgroep bijvoorbeeld in een content- & actiekalender verwerkt.

 • Uitrol – Tijdens de uitvoering van het communicatieplan, worden de effecten van de communicatieacties geregistreerd en getoetst aan de marketingdoelstellingen. Waar nodig kan de mix aangepast worden.

Uw partner in bedrijfsoplossingen

INTERN • PR • MARKETING

 • Interne communicatie – is gericht op de doelgroepen binnen de organisatie. Het bevordert een efficiëntere, effectievere en plezierige samenwerking binnen de groep(en). Faciliteert, creëert betrokkenheid en loyaliteit.

 • PR-communicatie – is gericht op alle externe groepen ter bevordering van begrip, kennis, houding en gedrag ten aanzien van de organisatie.

 • Marketingcommunicatie – is gericht op de externe doelgroepen ter bevordering van kennis, houding en gedrag ten aanzien van uw organisatie, producten en diensten. Denk aan bewustwording van het merk en product, interesse opwekken, conversie realiseren en een positieve beleving en ervaring creëren.

Fiorini Marketing Communicatie en Design

MIDDELEN & KANALEN

 • Logo en huisstijl – Treffende vertalingen van de identiteit van uw organisatie. Uw logo straalt en draagt uit wie u bent en is de associatie met waar uw voor staat. Het zorgt voor onderscheid, herkenbaarheid en professionaliteit.

 • Online, digitaal en offline – Communiceren met een professionele uitstraling. Ook voor een nieuwe website kunt u bij mij terecht. Meer informatie? Bel of kijk bij abonnementen.

 • Office templates – Brieven in Word? Facturen in Excel? Presentaties in PowerPoint? Handtekening in Outlook? Tijdswinst en consistentie met geautomatiseerde office templates voorzien van uw huisstijl en organisatiegegevens.

RELAX & RENDEMENT

ABONNEMENTEN • MAATWERKOPLOSSINGEN • ÉÉN AANSPREEKPUNT

Meer uit Marketing & Communicatie halen? Graag denk ik met u mee.

  Amanda Woestenburg - Fiorini Business Consultancy

  MEER INFORMATIE?

  Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën? Maak gebruik van het formulier, ik zal zo spoedig mogelijk op uw inzending reageren.

  FORMULIER
  Fiorini_Marketing_Communicatie_Management-en-Organisatie