Online vindbaar? Hoger in Google? Hoe zichtbaar is uw organisatie? In onze digitale wereld informeert men zich vooral online voordat er een keuze gemaakt wordt; “even Googelen”, “Google weet alles”. Hoe wordt uw organisatie nog beter gevonden tussen ruim 2 miljoen websites alleen in Nederland?

Uw website kunt u zien als het centrale punt van uw organisatie op het internet. Online maakt u zich zichtbaar, u opent de deuren voor het publiek en gaat met hen in gesprek. Een goed werkende website die bij zoekopdrachten zo hoog mogelijk in Google getoond wordt, is dan ook van groot belang om gevonden te worden. Uw eerste contact met uw toekomstige klant kan al online gebeuren.

Hoe wordt uw organisatie online beter zichtbaar?

Om uw website hoger in Google te krijgen, is het noodzakelijk dat u bezoekersgericht werkt en zich met meer dan honderd factoren en onderzoek bezighoudt. Denk aan relevante content die antwoorden op de zoekopdrachten geeft. Denk ook aan de structuur en techniek van uw website en aan een goede reputatie binnen een groot netwerk met veel interactiviteit. Ook uw overige communicatiemiddelen en communicatiekanalen zijn hierop afgestemd zodat het een samenhangend geheel is. Dan pas ziet u uw website bij een zoekopdracht hoger in Google verschijnen. Dit is niet als bijzaak te doen, naast andere verantwoordelijkheden binnen een organisatie.

Zoekmachineoptimalisatie

Ongeveer 95% van de zoekopdrachten in Nederland verloopt via de zoekmachine van Google! Er is ook heel veel informatie op het internet die antwoord kan geven op die ene zoekopdracht… SEO (zoekmachineoptimalisatie zonder advertentiecampagne) is de basis van de online marketingstrategie. SEO vergroot de vindbaarheid van uw website door rekening te houden met de zoekopdrachten van de bezoekers en de regels die Google stelt.

Online-samenwerking-hoger-in-Google-met Fiorini

Het gaat om de positieve samenwerking tussen:

  • Google vindt informatie op het internet en doet voorstellen aan de bezoeker. De meest doeltreffende antwoorden staan bovenaan.
  • De bezoeker klikt op de meest relevante voorstellen met een passend antwoord op de vraag. De tevreden bezoeker blijft Google gebruiken.
  • Uw website biedt relevante informatie en komt bij zoekopdrachten hoger in Google. Uw organisatie is beter vindbaar.

Het startpunt van uw online marketing & communicatie is uw website, deze is deels verantwoordelijk voor uw imago en conversie. Graag ondersteun ik u bij de ontwikkeling, het onderhoud en de SEO-optimalisatie van uw website. Het online marketing & communicatieplan (SEM) wordt completer door de toevoeging van de sociale media, nieuwsbrief en eventueel een advertentiecampagne (SEA). Een plan die voor verandering in de resultaten van uw organisatie zorgt.

Kopje koffie?

Samen kunnen wij uw online organisatie optimaliseren en professionaliseren. U heeft weer meer tijd voor uw kernactiviteiten en ik ben met mijn passie bezig. Bel of e-mail me voor een afspraak, onder het genot van een kopje koffie bespreken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Graag tot ziens!

Amanda

Terug